A Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárás tizenegy személy ellen. Péntek hajnalban egy siófoki szórakozóhely előtt egy 5 fős helyi és egy 6 fős budapesti társaság tagjai között nézeteltérés, majd verekedés alakult ki.

Az egyik csoport tagjai baseball ütővel és botokkal felfegyverkezve támadtak, míg a másik társaságból az egyik fiatalkorú fiú késsel sebezte meg egy helyi férfi hátát. A verekedők a tett helyszínét se kímélték:

A verekedésnek a helyszínen lévő rendőrök vetettek véget, ami nem volt egyszerű, mert egy fiatalkorú rátámadt az egyik intézkedő nyomozóra, aki a kezén sérült meg könnyebben. A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai a 34 éves L. Zs.-t, a 36 éves L. O.-t, a 42 éves B. B.-t, a 23 éves D. Á.-t, a 34 éves D. A.-t, a 42 éves H. A.-t, a 38 éves N. R.-t, a 42 éves O. L.-t, valamint három fiatalkorú fiút a helyszínen elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.


A tett helyszíne / Fotó: SMRFKA tett helyszíne / Fotó: SMRFKA tett helyszíne / Fotó: SMRFKA tett helyszíne / Fotó: SMRFKA tett helyszíne / Fotó: SMRFKA tett helyszíne / Fotó: SMRFK
A tett helyszíne / Fotó: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozók mind a tizenegy személyt gyanúsítottként hallgatták ki, akiknek – bűnügyi őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is. A rendőrt megtámadó fiatal ellen feljelentést tesz a rendőrség a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségen.

A bántalmazások következtében - az elsődleges orvosi szakvélemény alapján - egy személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Címkék: baseball, tömegverekedés, bunyó, Siófok, rendőrség, kék hírek