A saját lakásában találtak meg holtan egy kálmáncsai férfit tavaly októberben. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a 31 éves férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került egy kálmáncsai lakos, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az 54 éves K. J.-t a nyomozók 2015. október 17-én a hajnali órákban elfogták és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, valamint a rendőrség megalapozott gyanúját az ügyben beszerzett szakértői vélemények is alátámasztották. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Kaposvári Járásbíróság 2016. október 19-én elrendelt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az eljárást 2016. március 10-én befejezte és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: kálmáncsa, testi sértés, halál, kék hírek