A Lengyeltói Rendőrőrs lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy lengyeltóti és egy buzsáki lakos ellen.

Az történt, hogy ismeretlen tettesek 2016. január 25-én 16 óra és 2016. február 8-án 15 óra közötti időben egy lakatlan buzsáki családi ház ablakát betörték és onnan arany ékszereket, evőeszköz készletet, törölközőket, ágyneműket és egy televíziós beltéri egységet tulajdonítottak el.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozás során felmerült információk alapján a körzeti megbízottak azonosították és 2016. február 16-án otthonaikban elfogták a 23 éves férfit és társát, a 37 éves nőt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Az egyenruhások B. I.-t és H. A.-t a rendőrőrsre előállították, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a lakhelyükön megtartott házkutatás alkalmával pedig az ellopott tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

Címkék: Buzsák, arany, betör, kék hírek