A Somogy Megyei Főügyészség emberölés bűntette és más bűncselekmény
miatt emelt vádat két férfival szemben, akik megölték kártyapartnerüket.

A korábban már - közösen elkövetett - életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt elítélt, visszaeső vádlottak 2015. március 8. napján a délutáni órákban marcali otthonában felkeresték az egyedül élő, italozó életmódot folytató nőismerősüket azért, hogy mobiltelefonját ellopják.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A vádlottak és a sértett italoztak, kártyáztak, miközben az I. rendű vádlott a sértett figyelmét elterelte, míg társa eltulajdonította a sértett 9 ezer forintos mobiltelefonját.

Ezt követően tovább folytatták a kártyázást és az italozást, azonban az I. rendű vádlott indulatos lett a sértett ittassága és kártyajátéka miatt, ezért kétszer fejen ütötte. A bántalmazásba a II. rendű vádlott is bekapcsolódott és a vádlottak a sértettet közösen többször megütötték a fején, majd a földre eső sértett vállát, mellkasát megtaposták, illetve a II. rendű vádlott egy 7 cm pengehosszúságú késsel megszúrta a vállát.

A bántalmazás következtében magatehetetlenné vált, számos sérülést szenvedett sértettet a vádlottak a szoba padlóján hagyták, két nap múlva a szomszédok által értesített rendőrök találták meg.

A vádlottak előzetes letartóztatásban vannak, a Somogy Megyei Főügyészség végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta velük szemben.

Címkék: kártya, emberölés, alkohol, vád, gyilkosság, Marcali, kék hírek