Amint arról a KaposPont is beszámolt: 2015. október 17-én 23 óra körül két vendég összeszólalkozott egy somi kocsmában. A szóváltást követően F. J. az otthonába távozott, majd rövidesen visszatért egy 15 centiméter pengehosszúságú késsel és azonnal hasba szúrta korábbi vitapartnerét, akit a mentőszolgálat munkatársai vittek kórházba.

A szúrás alkalmas volt a halálos eredmény bekövetkezésére is, azonban az csupán csak a véletlennek köszönhető, hogy a sértettnek a szúrások hatására súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

A siófoki rendőrök otthonában elfogták a 46 éves helyi lakost, majd előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet 2015. október 20-án a Kaposvári Járásbíróság elrendelt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya a nyomozást most befejezték, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Címkék: szúr, késel, kocsma, emberölés, kék hírek