A rendelkezésre álló adatok alapján Somogytúr külterületén történt a baleset december 4-én, este 21 óra 6 perc körül. 

A sofőr a 67-es számú főútvonalon Kaposvár irányából Balatonlelle irányába haladt, amikor áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik gépkocsival. Az ütközés után az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során személyi sérülés nem történt, a kocsi viszont összetört.


Fotók: police.huFotók: police.huFotók: police.hu
Fotók: police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszíni szemle adatai alapján a rendőrök megállapították, hogy a balesetet feltehetőleg egy világos színű, Toyota Corolla Verso típusú személygépkocsival okozták.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy az ismeretlen személyről, illetve a járműről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon (Fonyód, Vitorlás utca 2.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: Volkswagen, cserbenhagyás, Somogytúr, kék hírek