A mai napig visznek virágot annak az egykori trafiknak az ajtaja elé, ahol egy 19 éves férfi brutális kegyetlenséggel végzett a bolt fiatal eladójával. B. Péter 22 ezer forintot zsákmányolt.

Több trafiktulajdonos azokban a napokban eltávolította a fóliát üzletéről, amivel a városlakók többsége azóta is egyetért.

Úgy tudjuk, a nyomozás aktái megérkeztek az ügyészségre, tehát a rendőrség lezárta az ügyet: nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatott nyomozást. Információink szerint ezért akár tényleges életfogytiglant is kaphat az elkövető, ezt azonban még nem erősítették meg.

“Az iratok vádemelési javaslattal a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságról a Somogy Megyei Főügyészségre megérkeztek, a törvény főszabályként 30 napos határidőt biztosít az érdemi ügyészi döntés meghozatalára,a melyről annak idején részletesebb tájékoztatást tudunk majd nyújtani" - mondta a Somogy Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője, Némethné Halász Bernadett.

A városlakókat egy emberként rendítette meg még áprilisban a gyilkosság híre. Sokan ezért igazságosnak tartanák a súlyos büntetést.

"Az igazságos, ha nagyon kemény büntetést kapna, tehát itt nem egy-két évre gondolok, hanem egy olyan büntetésre, hogy mindenkinek elvegye a kedvét attól, hogy másnak az életére törjön" - mondta stábunknak Mészöly Istvánné.

A témában megkerestük a tettes ügyvédjét is, aki védencére hivatkozva azt mondta: az ítélethirdetésig nem nyilatkozhat.

Címkék: trafikos, életfogytiglan, gyilkos, kék hírek