Ahogy arról korábban beszámoltunk: június 6-án 5 óra 15 perckor halálos közúti közlekedési baleset történt Siófok-Szabadifürdőn, a 7-es számú főúton.

A rendelkezésre álló adatok alapján Ü. Patrik siófoki lakos személygépkocsijával közlekedve letért az úttestről, nekiütközött egy fának, majd egy villanyoszlopnak. A járműben utazók közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A baleset következtében a gépkocsi jobb első utasa és a sofőr is megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A 21 éves járművezetőt halálos közúti baleset gondatlan okozásának gyanújával hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, később pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

A baleset körülményeit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Címkék: halálos, baleset, Balaton, Siófok, kék hírek