Nagy volt a rendőri jelenlét ma reggel a Honvéd utcában. Az egykori bútoráruházzal szemközti sor egyik emeleti kávézójának az ajtaját ugyanis az éjjel bezúzták és onnan - információink szerint - némi készpénzt vittek el.

Az egyenruhások nyolc órától fél tizenegyig egészen biztosan helyszíneltek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a betörés tényét ugyan érdeklődésünkre megerősítette, ám részletes tájékoztatást csak későbbre ígért.


Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!
Nézzék meg a helyszínen készült felvételeinket!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kávézó, betör, bűnöző, pénz, belváros, kék hírek