Egy csurgói házaspár és egy lábodi férfi ellen indított eljárást a Nagyatádi Rendőrkapitányság, miután úgy adtak el egy autót, hogy annak a rendszáma egy másik személygépkocsira lett kiadva, továbbá a jármű a magyarországi közhiteles nyilvántartásban nem szerepelt.

Ezután tartottak házkutatást a 38 éves csurgói férfinél, amikor is további érdekességeket találtak a rendőrök: lefoglaltak egy céltávcsővel felszerelt vadászfegyvert, valamint lőszerr, tárat, hangtompíttó, amelyekre sem ő, sem felesége nem rendelkezett engedéllyel.

A csurgói férj és a lábodi lakos ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint a házaspár mindkét tagja ellen visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozás során megtartott házkutatások alkalmával a rendőrök több más bűncselekményből származó tárgyat – többek között 32 kilogramm vadhúst, villanypásztor adaptert, kézi vasfűrészt, napkollektor vezetéket, napkollektort, méhészkesztyűt, trófeákat, távcsövet tokkal, munkás bőrkesztyűt, fafúrót, motoros rézsűkaszát, késeket, fűnyírót, fűkaszát, csiszolót, köszörűt, motorfűrészeket, hevedereket, permetezőt, váltószerkezetet, hőlégfúvót, akkumulátort - találtak és foglaltak le.


Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!Itt az összes lefoglalt tárgy!
Itt az összes lefoglalt tárgy!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A lefoglalt tárgyak különböző helyszínekről, eddig ismeretlen tulajdonosoktól származnak, ezért a sértettek személyének megállapításához a rendőrség várja azok jelentkezését, akik az alábbi képeken feltüntetett tárgyak valamelyikét sajátjukként vélik felismerni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható tárgyak valamelyikét felismeri, illetve azokkal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányságon (7500 Nagyatád, Zrínyi utca 7.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: gazdáját, lefoglalt, kék hírek, keresik, nagyatád