Úgy tudjuk, kora délután elkapták a szerda esti Nemzeti Dohányboltban elkövetett gyilkosság gyanúsítottját. A férfit állítólag a Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról szállították el a zsaruk. Ezt egyébként egy másik forrásunk is megerősítette.

A fenti hírrel ugyanakkor nagyjából egyidőben egy másik hírportál lavinát indított el az azzal, hogy olyan adatokat tett közzé a trafikos gyilkosság elkövetőjéről, amelyek alapján többen tévesen azonosítottak be a tettest.

A B. Péterre vonatkozó utalásokat és a személyére vonatkozó kommenteket az oldal ugyan időközben már törölte, a fiatalembert mégis sokan megtalálták a gyanúsítás hírével.

Ő teljesen kulturáltan, néhány sorban a közösségi oldalán reagált csupán a történtekre.

 

Alább az SMRFK délutáni közleménye: azonosították a rendőrök a dohányboltban megölt fiatal nő gyilkosát.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. április 23-án a kora délutáni órákban Kaposváron elfogták, majd a rendőrségre előállították azt a férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 22-én az esti órákban egy kaposvári Nemzeti Dohányboltban megölte az ott dolgozó fiatal nőt. A nyomozók megkezdték a gyanúsított kihallgatását.

Címkék: Nemzeti Dohánybolt, gyilkos, Kaposvár, kék hírek