"Kaposváron a helyi autóbuszok menetrend szerint közlekednek, fennakadásról nincs hír" - tudtuk meg hétfőn reggel a Katona Józseftől, a Kapos Holding Zrt. kommunikációs igazgatójától.  

A Dél-dunántúli Közlekedési Központ sajtószóvivője, Széki Éva pedig érdeklődésünkre közölte, hogy "autóbuszaik Somogyban minden útvonalon menetrend szerint közlekednek, nincs megközelíthetetlen település, a nedves, latyakos útviszonyok miatt azonban az autóbuszok néhány perces késéssel járnak".

Az útinform 7 órás összefoglalója szerint megyénkben csapadékmentes az idő: Az autópályák általában vizesek, nedvesek. Kaposvár környékén téli útviszonyok a jellemzők. A térségben a köd vagy a havazás miatt közepesek a látási viszonyok.

képünk illusztráció
képünk illusztráció

Mint ismeretes: vasárnap délután hatalma pelyhekben hullani kezdett a hó Somogyban. Rövid időn belül olyan sok hó esett, hogy egyes térségegben nem volt ritka a 15-20 centiméteres takaró sem.

A magyar közutak kezelője minden munkagépét az utakra vezényelte, ennek ellenére a hirtelen jött a havazás miatt több balesethez is vonultak tegnap a katasztrófavédők.


a Kötél Egyesület és a katasztrófavédelem felvételeia Kötél Egyesület és a katasztrófavédelem felvételeia Kötél Egyesület és a katasztrófavédelem felvételeia Kötél Egyesület és a katasztrófavédelem felvételei
a Kötél Egyesület és a katasztrófavédelem felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Címkék: havaz, latyak, menetrend, busz, , kék hírek