A Kaposvári Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség, egy rendbeli lopás kísérlet és egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy büssüi nő és két fiatalkorú társa ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanis a 45 éves hölgy 14 éves lányával és 15 éves fiával együtt 2014. október 1. és 2015. január 29. között a göllei szőlőhegyen összesen öt présházba hatolt be jogtalanul.

Az ingatlanok közül négyből teatűzhelyet, üvegeket, poharakat, kályhacsöveket és kéziszerszámokat loptak el, egyből azonban nem tulajdonítottak el semmit.

A nőt és a két fiatalkorút a rendőrök egy színesfém kereskedésben igazoltatták, miközben a lopott fémtárgyakat akarták értékesíteni.


az SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételeiaz SMRFK helyszíni felvételei
az SMRFK helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az egyenruhások P. Ibolyát, lányát és fiát elfogták, őket az Igali Rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták őket, majd szabadon távozhattak.

Címkék: fosztogat, présház, szőlő, betör, lop, kék hírek