Tehervonattal ütközött össze egy személyautó egy vasúti átjáróban Kaposvár és Taszár között szombat délelőtt, az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés. A rendőrség és a vasúttársaság szakemberei vizsgálják a baleset körülményeit, de az már biztos, hogy a kocsi a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre.

A történtek miatt a Budapest-Kaposvár vonalon közlekedőknek késésre kell számítaniuk. Egyelőre vonatpótló buszokat állítanak forgalomba Kaposvár és Taszár között.


Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Somogy megyei rendőrség tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt sántosi baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a 61-es és a 66-os út közötti körforgalomhoz vezető összekötő utat, kerülni a 66-os úton, Sántos felé lehet.

A jármű vezetőjét az arra közlekedők mentették ki az autóból, a mentőszolgálat kórházba vitte.

Címkék: körforgalom, autós, taszár, baleset, kék hírek