Holtan találtak otthonában november 18-án egy idős viszi hölgyet. A helyszínen rögtön kiderült, hogy az asszonyt valószínűleg meggyilkolták. Akkor rögtön megkezdték a rendőrök a nyomozást. Az így begyűjtött infók alapján a látókörükbe került egy 18 éves helyi férfi, aki december 2-án be is vittek a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A gyanúsított Sz. Balázs.
A gyanúsított Sz. Balázs.

Ott aztán Sz. Balázs be is ismerte a tettét. Elmondta, hogy korábbról ismerte már a szerencsétlenül járt asszonyt. Épp új munkahelyére tartott volna, de nem volt pénze buszra. Ezért ment be hozzá.

Mivel tudta, hogy az idős hölgynek nincs kutyája, simán besétált hozzá és a bejárati ajtónál leütötte a nőt, aki végül belehalt sérüléseibe. Ezután átkutatta a házat és némi készpénzzel a zsebében le is lépett.

null

Az ügy részleteiről 2014. december 4-én dr. Szijártó István rendőr alezredes megyei főkapitány-helyettes (bűnügyi) és dr. Bebes Zoltán rendőr őrnagy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője számolt be sajtótájékoztató keretében. Ott az is kiderült, hogy elrendelték a férfi előzetes letartóztatását.

Címkék: visz, gyilkosság, gyanúsított, sajtótájékoztató, kék hírek