Baleset történt szerda délelőtt Kaposváron. A 610-es számú úton egy teherautós igyekezett megfordulni, de pont összeütközött a belső sávban haladó autóssal. Az ütközéstől megsérült a személygépkocsi vezetője, aki a helyszíni szemle adatai alapján nem használta a biztonsági övét. A mentőszolgálat munkatársai az asszonyt kórházba vitték. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 


Fotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK Sajtószolgálat
Fotó: SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatára, nem csak egy szlogen, hogy csökkenti a sérülések kockázatát, és életet menthet!

Címkék: police.hu, biztonsági öv, baleset, kaposvár, kék hírek