A rablással vádolt férfi tegnap a déli órákban ugrott egy somogyszili lakóház kerítésén, majd a bejárati ajtó előtt álló idős asszonyt belökte a konyhába és magukra zárta az ajtót. A néni segítségért kiáltott, de a férfi befogta a száját, ököllel arcon ütötte, majd elővett egy kést, és fenyegetni kezdte az asszonyt. Elvette a pénzét és a mobiltelefonját, majd a meneküléskor az nő cipőjét is lehúzta és magával vitte.

A bántalmazásban az idős asszony súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!
A rendőrsés gondosan dokumentálta az elfogást. Íme fényképes beszámolójuk!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszínre siető nyomozókkal tartott Kiss Csaba rendőr zászlós Devil nevű szolgálati kutyával, és rögtön a tettes nyomába eredtek. Nem sokkal később egy férfit igazoltattak a Szabadság utcában, akit a kutya is felismert, majd gyanúsított udvarán kiszagolta és megtalálta a bűncselekmény elkövetésekor viselt kabátot, cipőt, és a sértettől elvett – időközben az udvarban elásott - mobiltelefont. Kiderült, hogy a tettes már akkor is a néni cipőjét viselte amikor az egyenruhások ellenőrizték.

A 42 éves P. Antalt a rendőrök elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd indítványozták előzetes letartóztatását.

Címkék: devil, rablás, rendőr, kék hírek