Szeptember 3-án 18 óra 45 perckor történt, hogy egy ismeretlen férfi az általa vezetett ismeretlen típusú és színű kerékpárjával Marcaliban - a párhuzamos közlekedésre is alkalmas - Rákóczi utca külső forgalmi sávjában közlekedett a Széchenyi utca irányába.

A Rákóczi utca és a Marczali Henrik utca kereszteződésénél, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen azonban nem biztosított elsőbbséget egy, a zöld jelzésénél átkelő asszony részére, akit elütött.

Az ütközés után mindketten az úttestre estek. A balesetet követően a kerékpáros és néhány járókelő a sértettet felsegítette, majd miután az asszony a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy nem sérült meg, orvosi ellátásban nem részesült, rendőri intézkedés nem történt.

Néhány nappal később azonban a Marcali Városi Kórházban megállapították, hogy a sértett a balesetben nyolc napon túl gyógyuló bordatörést szenvedett.

Az ismeretlen kerékpáros férfi a baleset idején neonzöld felsőt, valamint sötét színű rövidnadrágot viselt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazok jelentkezését, akik
az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek, hívják a 06-82-502-700-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Címkék: átlke, cserben, borda, biciklis, kerékpáros, zebra, sérül, baleset, kék hírek