Szombaton egy csurgói házban a rendőrök száraz növényi származékot, önzárós nylontasakokat találtak, melyeket büntetőeljárás keretében lefoglaltak.

Az egyenruhások a helyszínen a 19 éves Sz. Anikót, a 34 éves K. Józsefet, a 36 éves K. Attila Tamás csurgói lakosokat és a 18 éves B. Dániel berzencei lakost elfogták, majd előállították.



Az elsődleges orvosi vizsgálat alapján kábító hatású anyagot fogyasztottak, valamint a kábítószer gyorsteszt is pozitív értéket mutatott. A három férfit és nő társukat - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Vasárnap kora délután pedig a taszári zsaruk egy helyi lakótelepen, az ottani garázssor melletti útszakaszon járőröztek. Ellenőriztek egy 22 éves és egy 23 éves férfit is.

Ruházatuk átvizsgálásakor egyikük zsebéből műanyag önzáró tasakban kis mennyiségű zöld színű növényi származék, míg társa zsebéből egy műanyag dobozban egy összesodort növényi származékot tartalmazó cigaretta került elő.

K. Dávid Tamást és B. Márkot a rendőrök elfogták és előállították és kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott mindkét esetben. A huszonéves férfiakat is gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: , növény, drog, kábítószer, kék hírek