Ellepték a zsaruk a kaposvári Bartók Béla utcát - számolt be portálunknak egyik olvasónk, aki két képet is küldött a helyszínről.

Információink szerint egy társasházban esett egymásnak két család, akik már régóta haragban vannak egymással. A helyszínre egy mentő is kiérkezett, komolyabb sérülés azonban nem történt. Az orvosok mindössze egy nőt láttak el, akit a hajánál fogva rángattak a nyílt utcán.

null

Kerestük az ügyben a rendőrséget is, azonban csak holnapra ígértek tájékoztatást, ugyanis az előállított garázdák kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Tegnapelőtt szintén szirénától volt hangos a környék, akkor ugyanis egy környékbéli pár balhézott a Bartók Béla utcában. Botokkal támadtak családra. Az áldozatok végül a lakásukba menekültek. Ennek lehetett folyománya a mai csetepaté is.

null

Pontosan az ilyen balhékat elégelte meg az önkormányzat. Ezért szigorúbb szankciókat vezettek be a ma délelőtti közgyűlésen, amelyek értelmében csak rendben tartott portával, és kulturált viselkedéssel jár a lakhatási segély Kaposváron. A polgármester szerint ez nem kultúra, hanem rend kérdése.

Címkék: bunyó, donner, verekedés, kék hírek