Tegnapra virradóan kifosztották az egyik kaposkeresztúri ház portáját. A tulajdonos csak reggel vette észre, hogy az ólakból eltűnt tíz darab baromfi, valamint öt darab nyúl. Azonnal hívta a zsarukat.

A helyszínre siető rendőrök nem bíztak semmit a véletlenre, magukkal vitték Sapit is, a nyomkövető kutyát. És milyen jól tették, az eb ugyanis hamar szagot fogott, és elvezette az egyenruhásokat egy lakóházhoz, ahol a hűtőládában, valamint a tűzhelyen heverő edényekben megtalálták a már feldolgozott baromfihúst. Két szerencsés nyúl azonban még élve került elő a konyhából.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A zsaruk végül a négy gaztevőt is elfogták a helyszínen. A 45 éves H. Istvánt és a 28 éves H. Istvánt, valamint a 40 éves P. Györgyöt és 18 éves P. Rafaelt kihallgatták, majd lopás miatt eljárást indítottak ellenük.

A történetben azért akadt némi happy end is, a zsaruk a még élő tapsifüleseket visszaadták a gazdának. Számukra viszont ez sem jelenthet megnyugvást, hiszen - fogadni mernénk rá - eme kis kaland ellenére, hamarosan ők is megindulnak a pörköltté válás rögös útján.

Címkék: sapi, nyúl, rendőr, kék hírek