nbajom3.jpg


Még 2013. november 13-án riasztották a rendőröket Nagybajomba, ahol egy fiatal helyi nő életét vesztette. Akkor a rendőrség haladéktalanul megkezdte a helyszíni szemlét és a tanúk kihallgatását, hogy minél hamarabb megtalálják az elkövetőt. A nyomozás során hamar a rendőrök látókörébe került egy 23 éves helyi nő, aki gyanúsítható volt a gyilkossággal.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 23 éves nő, több alkalommal, nagy erővel arcon és fejen ütötte az ágyában fekvő áldozatát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt sérüléseibe, majd a holttestet az ágyneműtartóba rejtette a gyilkos.

nbajomi1_0.jpg

A nyomozók később fény derítettek arra is, hogy előre kitervelt gyilkosságról volt szó, ugyanis a bántalmazás után átkutatta áldozatának a táskáját és abból el is lopta a készpénzt és azt a bankkártyát, amivel később pénzt vett le.

M. Krisztinát végül előre kitervelten, nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki folytatólagosan.

nbajomi2_0.jpg

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az előzetes letartóztatását töltő gyanúsított ellen folytatott eljárást 2014. március 25-én befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Címkék: gyilkosság, vádemelés, nagybajom, 2014, rendőrség, kék hírek