A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának tájékoztatása szerint tegnap kora délután Kaposváron egy 60 éves férfivel szemben kellett intézkedni.

Sz. Lajos ugyanis egy kidőlt állapotban lévő közlekedési jelzőtáblát kísérelt meg eltulajdonítani úgy, hogy azt vasfűrésszel elkezdte feldarabolni. Cselekményében egy járókelő akadályozta meg.

A helyszínre érkező egyenruhások a férfit elfogták, előállították és - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.



A Lengyeltóti Rendőrőrs munkatársainak tegnap este akadt dolguk, egy rongáláshoz riasztották őket. Történt ugyanis, hogy egy 40 éves asszony 21 óra 30 perc körül egy korábbi nézeteltérés tisztázása miatt megjelent egyik ismerőse lakóházánál.

MIvel a házban lakó nő nem nyitott haragosának ajtót, ezért a terhelt a sértett lakásának dupla üveges bejárati ajtaját berúgta. A rúgás következtében az üveg kitörött. Az egyenruhások Ny. Bernadettet a helyszínen elfogták, előállították és - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: rúg, haragos, tábla, fűrész, rongál, lop, kék hírek