A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat két rendbeli garázdaság vétség és egy rendbeli súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kaposvári lakos
ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján tegnap a 42 éves férfi különböző időpontokban és különböző helyeken összesen három személyt is bántalmazott, akik a bántalmazások alkalmával sérüléseket szenvedtek.

A férfi cselekményei alkalmasak voltak arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsenek. Á. Jánost az egyenruhások elfogták, előállították, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- képünk illusztráció -

Ugyancsak tegnap történt, hogy Iharosberényben az utcán egy helyi asszony két fiatal családtagjával előzetes szóváltást követően egy 18 éves szintén helyi nőt bántalmazott, oly módon, hogy a hajánál fogva mindhárman megragadták, tépték és a földre rántották. A sértett a bántalmazás alkalmával sérüléseket szenvedett.

A nők cselekménye szintén kimeríti a garázdaság fogalmát. A helyszínre érkező rendőrök Sz. Pálnét elfogták és előállították a Csurgói Őrszobára, ahol - szabadlábon hagyása - mellett
gyanúsítottként hallgatták ki. A 18 és 16 éves fiatal családtagok kihallgatására a későbbiekben kerül majd sor.

Címkék: ráncigál, üt, sérül, garázda, verekedés, kék hírek