Három férfit fogtak el a napokban a fonyódi rendőrök. Egyikük már gyakorlott volt a fémlopásban.

A banda február közepén vetett szemet egy használaton kívüli trafóra. Felmásztak a tartójára, az eszközt pedig a földre lökték, majd felpakolták terepjárójukra. Miután otthon szétkapták a berendezést, kinyerték belőle a vörösrezet, amit aztán el is passzoltak Kaposváron. Azt egyelőre nem tudni, hogy kinek.

A zsaruk ekkor kezdtek el nyomozni. Hamar eljutottak a három férfihoz, akiket aztán elfogtak és kihallgattak.


Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )
Katt a galériáért! (Fotók: SMRFK )
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Egyikük több másik bűncselekményt is beismert. Kiderült ugyanis, hogy O. István korábban ellopta egy somogyvári ingatlan vas kiskapuját, valamint kertajtaját, majd berúgta a ház bejáratát, és kipakolta onnan a csapokat és a vezetékeket. De az sem maradt titokban, hogy a falu külterületén illegálisan kivágott két cserfát.

A három férfi ellen lopás miatt indult eljárás. M. István és B. István szabadlábon védekezhet, O. István viszont nem úszta meg az előzetest.

Címkék: színesfém, trafó, réz, banda, tolvaj, kék hírek