Az utolsó pillanatban érkeztek a helyszínre és mentették meg egy nő életét Balatonbogláron a fonyódi rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Beszámolójuk szerint az SMRFK Tevékenység-irányítási Központjára február 25-én 18 óra 23 perckor érkezett a bejelentést, hogy egy balatonboglári házban egy nő öngyilkosságot készül elkövetni. A helyszínre küldött rendőrök még éppen időben érkeztek. Bemásztak az ingatlan kerítésén és a melléképület ablakán benézve azt látták, hogy egy nő lehajtott fejjel a padlón térdel a gázkonvektornál, előtte pár centiméterre pedig egy kés hevert.

Holicska Tamás rendőr főtörzsőrmester és Kónya Roland rendőr törzsőrmester az öngyilkosság megakadályozása érdekében az ajtón keresztül behatolt a melléképületbe, ahol erős gázszagot éreztek. Megállapították, hogy a konvektor nyitva volt, szivárgott belőle a gáz, amit haladéktalanul elzártak, a padlón talált kést pedig elvették a nő elől.

Az asszony elmondta, hogy öngyilkos akar lenni, ennek érdekében ismeretlen mennyiségű gyógyszert szedett be, megnyitotta a gázcsapot, illetve kést vett magához. A járőrök azonnal mentőt hívtak, akik az asszonyt kórházba vitték.

Címkék: zsaru, gyógyszer, öngyilkos, ment, kés, gáz, Balaton, rendőr, kék hírek