gumicukor


Kedd este kapták a fülest a rendőrök egy kaposvári áruházból, hogy fogtak egy fiatal tolvajt a áruház biztonsági emberei. Az őr a helyszínen elmondta, hogy egy 15 éves fiú előbb papírzacskóba rejtett némi gumicukrot, majd egyenes a kabátzsebébe dugta. Ezután fogta magát, és mint aki jól végezte dolgát, megpróbált kisétálni a vevőszolgálati pultnál, ekkor azonban mindennek vége volt. A fiút vásárlói ellenőrzésre kísérték, ahol a ruházatából előkerült a szajré, de ha ez nem lenne elég, az is kiderült róla, hogy eltűnés miatt körözést bocsátott ki ellen a Fonyódi Rendőrkapitányság.

A fiú a kihallgatás közben újabb balhékat ismert be, mint például azt, hogy februárban többször is rágógumikkal a zsebében távozott kaposvári áruházakból. Ellene lopás miatt indítottak eljárást, majd kihallgatását követően átadták a közeli intézet nevelőjének.

Balatonbogláron viszont reggel akadt dolguk a zsaruknak. Egy helyi áruháztól érkezett bejelentés bolti lopás miatt, ahol két fiatal fiú szeretett volna több tábla csokit kimenteni a boltból. Azonban őket is lekapcsolták.

A rendőröknek a szabálysértés tényét elismerték, majd elfogásukat követően előállították a 15 éves fiúkat a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás keretében őrizetbe vételükre is sor került.

Címkék: gumi, rágó, kék, csokoládé, hírek, cukor, kék hírek