Elsőként egy 18 éves fiatalember szomjazott meg olyannyira tegnap délelőtt, hogy kaposvári áruházban három üveg alkoholos italt is elrejtett gyorsan a táskájába. Ezután szeretett volna fizetés nélkül távozni, azonban a biztonsági őr elkapta és átadták a rendőröknek, akik nem először találkoztak a tolvajjal. A rendelkezésre álló adatok alapján ugyanis B. András 2014. február 4-én, illetve 2014. február 15-én egy másik helyi áruházban már többször bevetette módszerét.

Az egyenruhások B. Andrást elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol – szabadlábon hagyása mellett, bíróság elé állítási javaslattal – gyanúsítottként hallgatták ki.

Másodszor szintén tegnap délelőtt kellett beavatkozniuk a rendőröknek. Egy másik helyi áruházban egy 22 éves férfi egy illatszerről távolította el az etikettet, majd a kabátjába rejtette. Az áruházból szintén fizetés nélkül próbált meg távozni, azonban őt is tetten érte a biztonsági őr.

A rendőrök M. Andrást elfogták és előállították a Kaposvári rendőrkapitányságra, ahol- szabadlábon hagyása mellett, bíróság elé állítási javaslattal – gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi, kihallgatása során elmondta, hogy 2014. február 22-én ugyanabból az áruházból, szintén egy illatszert lopott.

Címkék: bukott, 2014, bolti, tolvajok, napja, kék hírek