n3170985.jpg


Február 9-én csöngetett be egy görgetegi családi házba egy férfi, akit az ott lakó idősek minden további nélkül be is engedtek. A bebocsátást követően N. Tamás belülről bezárta a bejárati ajtót és egy konyhakéssel fenyegetni kezdte az idős párt, hogy adják át neki az értékeiket.

A rabló miután észrevette, hogy az idős férfi nadrágjában egy pénztárca van, azt elvette tőle és az abban lévő készpénzt ellopta, majd lelépett a helyszínről.


Fotó - SMRFK SajtószolgálatFotó - SMRFK SajtószolgálatFotó - SMRFK SajtószolgálatFotó - SMRFK SajtószolgálatFotó - SMRFK SajtószolgálatFotó - SMRFK Sajtószolgálat
Fotó - SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!A bejelentést követően a rendőrök a személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és Görgeteg belterületén elfogták azt a 25 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. N. Tamást az egyenruhások a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék: pár, görgeteg, rablás, idős, 2014, kék hírek