Amint arról korábban már a KaposPonton is beszámoltunk: december 20-án nem sokkal éjfél előtt körüli időben két bárdudvarnoki lakos egy kaposvári szórakozóhely előtt bántalmazott egy helyi férfit. Egyikőjük egy alkalommal arcon ütötte a sértettet, majd ezt követően társa a földre rántotta és ököllel, több alkalommal megütötte. A férfi a bántalmazás következtében megsérült. A férfiak viselkedésükkel a szórakozóhely előtt tartózkodókban riadalmat, megbotránkozást keltettek.

A 33 éves F. Norbertnek és a 34 éves K. Krisztiánnak az ügyében a Kaposvári Rendőrkapitányság most befejezte az eljárást és a nyomozás során keletkezett iratokat - bíróság elé állítási javaslattal - megküldte a Kaposvári Járási Ügyészség részére.



Hasonló javaslattal zárult a nyomozás a 49 éves F. József ügyében is. Őt december 13-án késő délután ellenőrizték a zsaruk. Egy tehergépjárművet vezetett, ám mielőtt volán mögé ült volna, az alkoholszonda és a későbbi mintavétel is azt tanúsította, hogy ivott. Jogosítványát is bevonták.

V. F. Mónikát pedig még októberben kapcsolták le a kaposvári egyenruhások egy helyi áruházban. Az ötvenéves nőt ugyanis lopáson érték. Az üzletben dolgozók érték tetten, amint az áruház próbafülkéjében egy pólóról eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd azzal fizetés nélkül próbált meg távozni. Ő is bíróság előtt felelhet tettéért.

Címkék: piás, ver, bíróság, garázda, ittas, sérül, lop, tolvaj, kék hírek