11.24.: Stábunk - ahogy korábban írtuk is - a helyszínen járt, megmutatjuk, mit láttak. Katt!

10.39.: A rendőrség közleménye szerint ismét zavartalanul halad a forgalom. A helyszínelés és műszaki mentés idején 8 óra 7 perctől 10 óra 34 percig félpályás útlezárás volt érvényben. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők
bevonásával vizsgálja.

9.18.: Tudósítónk elmondása szerint most megpróbáljuk összerakni, hogyan történhetett a baleset.

A feltételezéseken és a helyszínen látottak alapján: három autó hajtott ki egymás után a taszári körforgalomból. Elől egy teherautó haladt, őt egy kisautó és egy másik személyautó követte. A körforgalomból kihajtva a leghátsó jármű előzésbe kezdett, a kisautó vezetője azonban - nem tudni, milyen okból - kiment oldalra, így csattanhattak össze.

Az előzés közben karambolozó jármű ekkor az árokba csapódott, majd visszaperdült az úttestre. Ezt az autót egy hölgy vezette, akit talán csak a légzsák védett meg a komolyabb sérülésektől.

Információink szerint a másik autó sofőrének esetében felvetődött, fogyasztott-e alkoholt mielőtt volán mögé ült volna.

8.12.: Információink szerint két személyautó ütközött össze. Kollégánk a helyszínre tart, így hamarosan többet tudunk majd. Meg is érkezett (8.47) Ezt a fotót, például már ő küldte:

8.17.: Időközben megkaptuk a hivatalos tájékoztatást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatától is. Eszerint: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. január 15-én 7 óra 50 perc körüli időben a 61-es főút 112-es kilométerszelvényében a taszári körforgalomnál.

Az elsődleges információk szerint ismereten körülmények között két személygépjármű ütközött. A balesetben egy személy sérült. A helyszínelés és műszaki mentés idején 8 óra 7 perctől félpályás útlezárás van érvényben.

A rendőrség kéri az arra közlekedők figyelmét, türelmét!




Címkék: Taszár, körforgalom, ütköz, sérül, karambol, baleset, kék hírek