Kigyulladt egy melléképület vasárnap délután Lullán - tájékoztatták szerkesztőségünket a megyei katasztrófavédők. Az esethez nagy erőkkel a siófoki és a tabi tűzoltók vonultak.

A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület teljes terjedelmében égett, a lángok további pusztításától négy vízsugárral védték a szomszédos épületeket. Az egységek a lángok közül épségben kimentettek egy PB gázpalackot, majd visszahűtötték a robbanás elkerülése érdekében.

A tulajdonosoknak a személygépjárművet még időben sikerült kihozniuk az épületből. Az eset során a melléképület teljesen leéget, ám sikerült megvédeni a szomszédos istállót - ahonnan a tűz észlelésekor kimentették az állatokat - a lakóépületet és a garázst.


A Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételeiA Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételei
A Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság fotósának felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


A tűz vélelmezetten a füstölőtől terjedt át a melléképületre. Személyi sérülés nem történt.

Címkék: épület, robban, leég, ment, gázpalack, tűz, kék hírek