kocsma2_0.jpg


A Nagyatádi Rendőrkapitányság eljárást folytatott P. Tamás Jenő fóti, és K. Ákos Péter segesdi lakos ellen garázdaság és könnyű testi sértés, valamint A. József nagyatádi lakos ellen garázdaság miatt.

A Somogy Megyer Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának tájékoztatása szerint, február 15-én 23 óra körül, egy nagyatádi presszóban veszett össze P. Tamás Jenő és A. József, a 38 éves K. Ákos Péterrel.  A bántalmazott férfi felkapott egy fémvázas széket, és azzal ütötte arcon egyik támadóját, P. Tamást, valamint ököllel megütötte annak édesapját, aki egyébként a verekedésben nem vett részt.

kocsma3_0.jpg


A verekedésben P. Tamás Jenő, az édesapja, valamint K. Ákos Péter könnyű sérüléseket szenvedett. A három férfit az egyenruhások a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – szabadlábon hagyásuk mellett – a nyomozók mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki.

kocsma4.jpg


A Nagyatádi Rendőrkapitányság az eljárást 2013. december 10-én befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagyatádi Járási Ügyészség részére.

Címkék: rendőrségi, hírek, megyei, kapitányság, somogy, kék hírek