ajtó


Csaknem 50 évesek már az egyik Honvéd utcai társasház ajtajai. Az itt élők szerint megértek a cserére. Májusban be is fizettek az újakra. Azok azonban nem érkeztek meg.

Több mint 1 millió forintot fizettek ki a kivitelezőnek. Ez lakásonként több tízezres költséget jelent.

- Itt elég sok szegény ember lakik a házba. Idősek, nyugdíjasok és ez egy jelentős összeg ahhoz, hogy a lakók által megrendelt és megszavazott lépcsőházi bejárati ajtók ne készüljenek el - Tölgyesi Lilla.

A lakóknak folyamatosan ígérgetett a vállalkozó. Egyikük azt mondja korábban még egy fotót is kaptak az új nyílászárókról.

- Ha valóban megvan, az lenne a megoldás, hogy először is fizet kártérítést és befejezi a munkát és, ha ez mégsem igaz, hogy azok a mi nyílászáróink voltak, akkor azonnal és kamatoskamattal adja vissza a pénzt és akkor mással megcsináltatjuk - Róna László.

A kaposvári vállalkozó több mint 90 embert hiteget. Az itt élők azonban megelégelték és feljelentették.

- Az ügyben rendőrségi feljelentés született, és legnagyobb megdöbbenésemre a rendőrség arról tájékoztatott, hogy nyomozás folyik már a vállalkozó ellen és az ügyünket egyesítették egy másik üggyel, ahol 400 ezer forintos a kárérték - Berkesné Javós Csilla, közös képviselő.

A legújabb ígéret szerint december 19-én tényleg beszereli.

Nézze meg helyszíni riportunkat a témában:

 

 

Címkék: milliós, ajtó, honvéd, átverés, utca, kék hírek