Csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást csütörtökön nagyatádi rendőrök. Az egyenruhások egy segesdi és két kisbajomi férfit gyanúsítanak.



A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a trió december 12-én, kora délután a nagyatádi buszpályaudvar melletti piactéren múlatta az időt. Itt történt, hogy az egyik sátorhoz odalépett B. Zsolt és a pulton lévő szaloncukorból elvett egy szemet, amit meg akart enni ugyan, de fizetni már nem állt szándékában. Miután az ott árusítók ezt nehezményezték, szó, szót követett, majd H. Ferenc András a vita közben egy alkalommal ököllel arcon ütötte az eladót, aki meg is sérült.

Egyikük a sátor felső vasát is levette, azzal hadonászott, fenyegetőzött, miközben mindhárman szitkozódtak. A három férfit a helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.

A 46 éves Sz. Károlyt, a 41 éves H. Ferenc Andrást és a 36 éves B. Zsoltot - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: gazrázda, sátor, vas, szaloncukor, piac, ver, kék hírek