baleset

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű gépkocsival szerdán 12 óra 8 perckor Kaposvár belterületén közúti közlekedési balesetet okozott - írja felhívásában a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálataközleményében.

A szerkesztőségünknek eljuttatott dokumentum szerint az eset így történt: a feltehetően zöld színű autó sofőrje a Vásártéri úton közlekedett a Dr. Kaposváry György utca irányába, amikor a balra kanyarodó forgalmi sávból áttért a jobb oldali forgalmi sába, ahol nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő személygépkocsinak.

baleset

Az ismeretlen járművezető a balesetet követően megállás, illetve adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Személyi sérülés ugyan nem történt, viszont anyagi kár keletkezett.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek! Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt, vagy telefonon
a 06/82-502-700-as telefonszámon, továbbá névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen h*vható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

baleset

Címkék: sáv, elhagy, helyszín, kár, sérül, karambol, baleset, kék hírek