nagybajomi gyilkos helyszínel


A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy nap alatt azonosították a nagybajomi emberölés gyanúsítottját. Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy 23 éves helyi nő, aki megalapozottan gyanúsítható a gyilkossággal. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nő ellen emberölés miatt folytat eljárást.

M.K-t - aki a helyiek szerint a meggyilkolt lány barátnője - gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk: Egy fiatal nő holttestére bukkantak Nagybajomban szerda délután. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 24 éves hölgy bűncselekmény áldozata lett, ezért haladéktalanul,  jelentős erők bevonásával megkezdték a helyszíni szemlét, és az adatgyűjtést.

A lány szülei vásárolni voltak, amikor a tragédia történt, és sokáig nem is keresték a fiatal nőt, mert azt hitték - mint máskor - most is kiszaladt valahová. Állítólag a lány, illetve családja ismerhette az elkövetőt, mert erőszakos behatolásról Nagybajomban nem beszélnek, csak arról, hogy a brutális gyilkos értéket nem vitt magával.

A KaposPont úgy tudja: a rendőrség a kezdetek óta a családhoz közeli körökben kereste a kegyetlen elkövetőt.

Nézzék meg helyszíni riportunkat:

Címkék: gyilkosság, kegyetlen, brutális, nagybajom, somogy, kék hírek