Az eset a bántalmazott kisiskolás édesanyja szerint november 5-én történt a Somogy megyei Görgetegen, a helyi általános iskolában. A mindössze nyolcéves gyermeket három nagyobb fiú kapta el délután 2 óra körül, a szünetben. Hátravitték őt a tornaterem mögé. Legidősebb támadója – egy 14 éves, hetedikes tanuló – ezután lehúzta a nadrágját és arra akarta kényszeríteni a gyereket, hogy elégítse ki orálisan - írja a Hír24.

A gyerek az eset után nem szólt senkinek, a történtekre csak másnap derült fény, fürdésnél ugyanis édesanyja meglátta a sérüléseit. Állítása szerint fia tele volt kék-zöld foltokkal, zúzódásokkal, a legtöbb seb, sérülés a fenekén volt. A gyerek azt mondta, azért nem mondott semmit, mert iskolatársai délután megfenyegették, hogy „kinyírják” az egész családját, ha el meri mondani, mi zajlott a tornaterem mögött.

A rendőrséget még aznap értesítették és orvos is látta a gyereket, látlelet is készült, a dokumentum jelenleg a nyomozóknál van. A kicsit másnap, vagyis november 6-án hallgatták ki, két és fél órán át beszéltek vele az egyenruhások az asszony jelenlétében. A nő szerint a rendőrök nagyon segítőkészek voltak.

Az asszony elmesélte, nemrég egy kislányt vittek el a mentők, miután két nagyobb lány durván bántalmazta, ugyancsak az említett intézményben.

A Hír24 felkereste az iskolát is, hogy megtudják, szerintük mi történt – vagy éppen nem történt – az intézményben. Az igazgatónő annyit mondott, hogy míg tart a rendőrségi eljárás, nem nyilatkozhatnak az ügyben.

Címkék: orális, kisiskolás, szex, görgeteg, somogyi, kék hírek