Idén januárban és februárban a csurgói szőlőhegyen a három férfi összesen 18 pinceépületbe tört be Csurgón. Szerszámokat, kisgépeket, és más használati tárgyakat loptak.  A  nyomozók látókörébe került a három porrogszentkirályi férfi. A házkutatásokon több, bűncselekményekből származó tárgyat találtak és foglaltak le a nyomozók. A rendőrök a 18 éves F. Zoltánt, a 22 éves B. Szilvesztert és a 42 éves F. Jánost őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság az eljárást 2013. november 8-án befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagyatádi Járási Ügyészség részére.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság eljárást folytatott 5 rendbeli lopás bűntett, 6 rendbeli lopás vétség kísérlet, 6 rendbeli lopás vétség, valamint 1 rendbeli hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zoltán és B. Szilveszter ellen, továbbá 2 rendbeli lopás bűntett és 3 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. János ellen.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Csurgó, lopás, pince, betörő, tolvaj, kék hírek