Verekedés


Rátámadt az egyik vendégre és ütötte vágta a helyi presszóban, és az azelőtti placcon egy hencsei nő. Ibolya viselkedése annyira megijesztette a jelenlévőket, hogy kapásból tárcsázták a zsarukat, akik a helyszínre érve elfogták a 37 éves asszonyt. Az amazont beszállították a kapitányságra, majd garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Ibolya azonban nem rettent meg a törvény erejőtél. Néhány nappal később ismét gondja akadt a hatósággal. Október 22-én ugyanis besurrant egy kadarkúti melléképületbe, és zsebrevágta a házigazda pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyával, és személyes iratokkal együtt. A nyomozók azonban hamar a hencsei nő nyomára bukkantak, és újra elfogták Ibolyát, akit előállítottak a  Kadarkúti Rendőrőrsre, és lopás miatt eljárást indítottak ellene.

A Kaposvári Rendőrkapitányság november 6-án lezárta a nyomozást, az iratokat pedig  bíróság elé állítási javaslattal elküldték a Kaposvári Járási Ügyészségre - tudtuk meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától.

Címkék: ibolya, kocsma, verekedés, lop, somogy, kék hírek