indexkep.JPG

Mint arról tegnap este beszámoltunk: meghalt egy fiatal férfi tegnap este, amikor egy kisteherautó letért az útról Bizén, egy hídfejnek csapódott, majd egy ház udvarán, fejtetőn állt meg. A jármű utasa a helyszínen életét vesztette, vezetője súlyosan sérült. A helyszínen a tűzoltók vizsgálódtak, hogy megállapítsák, mit szállított a kisteherautó. A Kapospont megtudta: a baleset előtt a kocsi nagy sebességgel száguldott.

Fejtetőre borulva állt meg a kisteherautó tegnap este Bizén. Majdnem bevágódott egy ház udvarára. A helybeliek azt találgatták, defekt okozhatta-e a balesetet.

Erről az egyik szemtanú beszélt stábunknak:

 

A szomszédban lakó férfi elsőként ért oda a roncshoz. A csattanásra figyelt fel kerti munka közben. A kocsiban két fiatal férfi ült.

Az autó alá került fiatalt fél órán át próbálták meg újraéleszteni a mentők.

A baleset körülményeit vizsgálják a rendőrök. A Kapospont megkereste a kisteherautót bérbeadó céget is, akik kérdésünkre elmondták: a kocsiba helyezett GPS-en mindössze annyit láttak, ahogy a jármű 138 km/h-s sebességgel száguldott, amikor hirtelen megszűnt a jel. Hozzátették: az autót egy fiatalember kölcsönözte tőlük, azt azonban nem tudják, milyen célból.

Nézze meg a baleset után készült videónkat:

 

Címkék: bize, felborul, autó, somogy, baleset, kék hírek