Egy ismeretlen személy sötétkék színű segédmotorjával Siófok belterületén a Tanácsház utcában,  a Klapka utcai gyalogátkelőhelynél közlekedett, amikor elütötte egy ott átkelő kerékpárost. A balesetben a bicikli sofőrje és a kislánya is megsérült, A motoros pedig a csattanást követően azonnal elhajtott a helyszínről a Fő utca felé.

A rendőrség ezért keresi azt a körülbelül 50 év körüli, 150-160 cm magas, sötétvörös, vagy barnás (kleopátra fazonúra vágott) hajú motoros nőt, aki bukósisakot és napszemüveget viselt.

Ellene a Siófoki Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a cselekmény időpontjában a baleset helyszínének környékén közlekedtek, illetve a környező utcákban láttak rongálódott segédmotorkerékpárral közlekedő személyt, illetve az eset körülményeire vonatkozóan adatokkal tudnak szolgálni. Kérjük, hogy ebben az esetben hívják a Siófoki Rendőrkapitányság 06/84-519-150-es számát vagy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/82-502-700, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Címkék: csattanás, sérülés, bicikli, gázolás, kórház, kék hírek