Egy balatonlellei áruház kamerái rögzítették azt a két férfit akik, 2011. június 9-én 11 óra 47 perckor eltulajdonítottak egy nagy értékű laptopot, az azon tárolt adatokkal együtt.


Kattintson a biztonsági kamera felvételeiért!Kattintson a biztonsági kamera felvételeiért!Kattintson a biztonsági kamera felvételeiért!Kattintson a biztonsági kamera felvételeiért!
Kattintson a biztonsági kamera felvételeiért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

A felvételekből megállapítható volt, hogy az üzletbe két fiatal férfi ment be, majd ott hosszabb ideig nézelődtek. A laptopot a világos nadrágot és sötét színű kardigánt viselő személy a pólója alá rejtette, majd az áruházból távoztak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/82-502-700, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Címkék: elkövetők, rablás, laptop, balatonlelle, kék hírek, rendőrség