Megtörten, csuklyában vitték pénteken a bíróságra azt a szentendrei férfit, aki a múlt héten féltékenységből négyszer rálőtt élettársára. A Blikk úgy tudja, hogy M. József szemét elfutotta a könny a nyomozati bíró előtt, amikor arról kérdezték, mit érez élettársa, Mara iránt, akit megsebesített. A férfi azt mondta, hogy szerelmes az élettársába, akivel közösen nevelik gyermekeiket.

Az öt napig bujkáló férfinek a bulvárlap szerint párja is megbocsátott és a a történtek ellenére is szerelmes a lövöldözőbe. A lap korábban azt írta: a nő és annak barátnője szerelmi próbának vetették alá M. Józsefet, mert arra voltak kíváncsiak, szerelmes-e még. Napokon át azt hitették el vele, hogy az asszonynak komoly kapcsolata van kialakulóban. SMS-eket küldtek a nő telefonjára is, ezért pattant el a húr a férfinál, aki mezítláb, sokkos állapotban menekült el szentendrei otthonukból.

Hogy a nő valóban nem haragszik élettársára, azt az is bizonyítja, hogy az asszony fia csomagolt ruhát Józsefnek, hogy ne azokban a mostanra meglehetősen piszkos holmikban kelljen a bíróságra mennie, amikben napokig bujkált.

forrás: Blikk

Címkék: Szentendre, lövöldöző, féltékenység, szerelmes, menekül, kék hírek