Kadarkúton, a Körmendi utca 12. szám előtti útszakaszon 2013. március 16-án 18 óra és március 17-én reggel 08 óra 30 perc közötti időben egy szabályosan parkoló piros színű, Peugeot 206 típusú személygépkocsi bal oldalának nekitolatott egy ismeretlen típusú és feltételezhetően fehér színű gépjármű, melynek vezetője adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A cserbenhagyó autó jobb hátsó sarka megsérült a balesetben, azon piros színű festék felkenődés látható.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési eseményt látták, vagy  azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, valamint azt tapasztalják, hogy a  javítóműhelybe hasonló sérüléssel járművet visznek javíttatni, kérjük jelezzék a rendőrségnek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedés- rendészeti Osztályán a Szent I. utca 12. fsz. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 / 25-10 vagy 25-02 telefonszámon.

Kaposvár belterületén, a Kontrássy utca 3. szám mögötti útszakaszon 2013. március 13-án 14 óra és 15 óra közötti időben, egy ismeretlen sofőr fekete színű autójával nekiütközött az egyik gépkocsi beállón szabályosan várakozó, német hatósági jelzésű, szürke Mercedes hátsó lökhárítójának. A balesetet okozó sofőr ezután megállás, illetve adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

Ugyancsak Kaposváron, 2013. március 14-én 12 óra és 17 óra közötti időben egy ismeretlen gépjármű a húsáruház előtti szakaszon kidöntötte a forgalomirányító lámpát, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a Rákóczi tér és a Budai Nagy Antal utca kereszteződét.

A rendőrség ezért mindazok jelentkezését, akik a fenti időben a kérdéses helyen vagy annak környékén közlekedtek és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-24 –es vagy 25-15-ös telefonszámon.


Címkék: rongál, felhívás, autó, rendőr, karambol, baleset, kék hírek