Olvasóink beszámolói alapján a Petőfi térre és a távolsági autóbusz-pályaudvarra, az esetet követően, pár percen belül 5-7 rendőrautó érkezett. A környéket lezárták. Az egyenruhások szemtanúkat kutattak fel és ki is hallgatták őket.

A KaposPont információi szerint a sértett egy fiatal férfi, akit többen láttak a földön fekve. Úgy tudni: hátulról szúrták le és súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kaposvári autóbusz-pályaudvaron előzetes szóváltást követően egy 19 éves jutai fiatalembert szúrtak meg.

A rendőrség azonnal megkezdte a helyszínelést és a forró nyomos üldözést, majd néhány percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 15 éves csökölyi lakost, akit előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Kihallgatása során tettét elismerte, majd ezt követően őrizetbe vették. Régi haragos viszonyban volt a megszúrt fiúval, úgy tudjuk, egy lány miatt is.

A sértettet az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrség még órákkal az eset után is a helyszínen dolgozott.

Kattintson az alábbi képre és nézze meg a helyszínen készült felvételeinket!

 

 

 

pet_04

pet_04

pet_03

pet_02

pet_01

Címkék: leszúr, késelés, belváros, áldozat, kék hírek, Kaposvár