Látrányban egy gyermeke van, akiről nem gondoskodik. A kaposvári bűntársa a szüleivel él a Szigetvári utcában, jövedelme nincs.

Tavalyelőtt nyáron egy gyermek korú barátjukkal a Rákóczi téren, a bútorbolt előtti járdaszakaszon megláttak egy magányos nőt. Elhatározták, hogy megszerzik értékeit. Követték a Színház parkba, a kákicsi férfi hátulról befogta a nő szemét és száját, a gyermek korú fiú letépte a válláról a táskát. A parkba futottak, ott átkutatták a zsákmányt.

A táskában 800 forint, egy mobiltelefon, olvasószemüveg, kulccsomó, egy tévé távirányító, iratok és bankkártya volt. A pénzt a kaposvári férfi, a mobiltelefont  a kákicsi társa tette zsebre. A többi tárgyat egy szatyorba rakták, és egy bokorba dobták a parkban. Később ezt az egyik vádlott megmutatta a nyomozóknak.

Ezen kívül a Szigetvári utcában feltörtek egy autót, rádiósmagnót, szemüvegeket, 100 kanadai dollárt és 22 ezer forintot loptak el. A műszaki cikket eladták, a valutát beváltották. A lopással és a rongálással 60 ezer forint kárt okoztak. Mindketten két és fél év börtönt kaptak első fokon mindezért, amit a másodfokon eljáró Kaposvári Törvényszék helybenhagyott. Az ítélet jogerős. A kákicsi férfit korábban már elítélte a bíróság, mert bevarrta a száját egy zárkatársának a kaposvári börtönben.   

Címkék: nevelőotthon, autófeltörés, másodfok, jogerős, rablás, kék hírek