Három fiatalember beszélgetett az egyik kaposvári utcában, amikor hozzájuk lépett egy ismeretlen férfi és hangosan ordítozni kezdett velük, majd elővett az övéből egy kést, amit rászegezett egyik barátjukra. Ekkor a sértettek megijedtek és távoztak. Egyikük pedig azonnal értesítette a rendőrséget.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Szolgálatának munkatársai a helyszín közelében azonnal elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 41 éves dombóvári férfit. Ruhájából előkerült az elkövetéshez használt körülbelül 20 centis konyhakés. Miután megbilincselték a garázda férfit elaludt a járdán és utána már nem is lehetett vele érdemlegesen kommunikálni. A helyszínre hívott mentők megállapították, hogy a férfi az alkoholtól került eszméletlen állapotba, ezért beszállították a Kaposi Mór Oktató Kórház Sürgősségi Ambulanciájára további vizsgálatokra. Gyanúsítottkénti kihallgatására állapotától függően kerül majd sor.

A dombóvári férfi ellen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Címkék: elaludt, járda, kés, részeg, férfi, kaposvár, kék hírek