Szita Bencét november 10-én, szombaton délután fél háromkor helyezik végső nyugalomra a kaposvári Keleti Temetőben.

Szita Bence elhunyt 1


2012. november 10-én 6:00 órától Kaposváron a Mező Imre csomóponttól a Pécsi utca kereszteződéséig a Mező Imre utca nyugati oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani és „Megállni Tilos!” jelzőtábla lép érvénybe. A Mező Imre csomópontnál, pedig rendőri forgalomirányításra kell számítani.

A temetésre érkezőknek kijelölt parkolóhelyek lesznek biztosítva az alábbi helyeken:
Buszoknak kijelölt parkolóhely: Pécsi utca (Dombóvár irányába) jobb oldalán a Cukorgyár ingatlanbejárója utáni szakaszon.
Személygépkocsiknak kijelölt parkolóhelyek: Rákóczi Stadion keleti (futballpálya melletti) és nyugati (Autószalon mögötti terület) oldalán kijelölt parkolókban.
Telítettség esetén további parkolóhelyek vehetők igénybe a Pécsi utcában a Húskombinát előtti területen.
A Mező Imre utca keleti oldalán (Pécsi utca és a Mező Imre utca közötti szakaszon) korlátozott számban lesz lehetőség parkolásra.

A rendőrség kéri, hogy közvetlen a temető előtti várakozóhelyeket hagyják szabadon a családtagok, közvetlen hozzátartozók részére!

A temető megközelítéséhez javasolt útvonal a távolabbról érkezők részére a 61-es út és a Guba Sándor utca (6505-ös számú) felől.

A könnyebb parkolás érdekében kérik, hogy forduljanak bátran a biztosításban résztvevő rendőrökhöz, polgárőrökhöz - hívja fel a figyelmet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék: Keleti temető, látogatók, Szita Bence, temetés, Kaposvár, kék hírek