A balesetben két fő súlyosan megsérült, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.

kamion baleset 2

A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben, melyet 17 órakor feloldottak. Ságváron a polgárőrök segítségével irányították a forgalmat Ádánd felé, kikerülve ezzel a baleset helyszínét - tájékoztatta szerkesztőségünket a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság Sajtószolgálata.

kamion baleset 1

Megtudtuk, hogy egy kamion ütközött, ami egy felújított, üres tartályt szállított. A 25 köbméteres tartályt egyébként esővíz összegyűjtésére használták volna, a földbe ássák. A jármű Tolna megyéből Budapestre tartott.

kamion baleset

Az ütközésben egy férfi meghalt, ketten beszorultak a roncsba, őket a siófoki tűzoltók szabadították ki. A súlyosan sérülteket a mentők kórházba szállították. Még egy, egy negyedik ember is sérült az elsődleges hírek szerint, de ő a saját lábán szállt ki a kamionból.

Egy fát szállító kamion haladt Kiliti felől Ságvár irányába a 65-ös úton. Tisztázatlan körülmények közt leesett róla egy kerék, ami átgurult a másik sávba. Ezt a fát szállító jármű mögött haladó tartálykocsi nem tudta kikerülni, félrerántotta a kormányt, és frontálisan ütközött egy platós kisteherautóval. A kisteherautóban ülők közül halt meg egy férfi, hárman súlyosan sérültek a balesetben.

Elsődleges információk alapján a tartályos jármű 68 éves sofőrje súlyosan sérült. A platós járműben utazó 3 személy közül egy 40 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a másik két személy (sofőr - 45 éves és a másik utas - 72 éves) súlyos sérüléseket szenvedett.

Címkék: súlyos sérültek, Ságvár, kamion, karambol, baleset, kék hírek